Braveheart

2010-11-29
19:59:56

So... It's just one of those days
Går upp alldeles för tidigt, halkar i duschen, slår i min bula i huvudet för tredje gången, bränner mig på pastan, gräver fram en bil under snön utan vantar, tappar kaffekoppen så den går sönder, tappar min ena vante, trillar i knät på en tant på bussen, går hem med en vante och åtta kilo packning, bränner mig på ugnsgallret, går och lägger mig klockan 8.


It's just one of those days...

2010-11-22
18:03:03

Som små snödroppar
Sitter hemma själv i en nedsläckt lägenhet och gråter. Vet inte riktigt när jag grät senast, men det känns ganska bra faktiskt. Mitt hjärta sprack nämligen idag. Fick ett mejl från min f.d. chef på Asus och då brast det. Jag saknar henne, jag saknar Asus, jag saknar Stockholm. Varför är jag i Kalmar? Varför? Skulle kanske bara vilja vrida tillbaka klockan lite lite, till för ett år sedan ungefär. Tills samtalet från Liljas kom att de ville ha tillbaka mig. Jag skulle tänkt lite längre, jag skulle kämpat lite mer (my life story?). Fick ett samtal från en av våra största kunder idag och han säger till mig att "Sanna du är lika glad och positiv som vanligt, tänk om fler var som du" och då tänkte jag att varför skulle jag inte vara positiv? Varför skulle jag inte vara glad? Jag har det ganska bra? Men när jag fick mejlet från Sarah idag så blev "tänk om" det enda som virrade runt bland "de små grå" som de sa på Duck Tales igår. Tänk om jag hade varit kvar på Asus, tänk om jag hade varit kvar i Stockholm, tänk om... Jag tror jag behöver semester, tror jag behöver låsa in mig på ett hotellrum i en vecka och få andas lite. Tror jag behöver sakna Sarah lite, tror jag behöver sakna Stockholm, tror jag måste sakna överhuvudtaget för jag har inte haft tid till det. Allt har gått i 110 sedan Juni och jag tror jag måste få stanna upp, bara för ett litet tag och sakna. Sakna på riktigt, då kanske jag kan lämna det bakom mig och gå in till 100% med det jag faktiskt har nu. För egentligen är väl det jag har nu ganska bra också?

2010-11-14
21:32:34

Sandra och Björn
"Nej vi ska inte till Sandra", jag var ganska bestämd i början av veckan i alla fall? Men antingen blev kärleken till Björn alldeles för stor för en del av oss, eller så var det helt enkelt grupptrycket som visade sitt fula tryne? I vilket fall så krånglade vi oss ner till Södra vägen efter en tillställning hos Stina, tackar för det förresten, mycket trevligt! Resten av kvällen råder väl delade uppfattningar om kanske men jag hade i alla fall en blandning av dans, deeptalk, omplåstring och en borttappad halsduk (tredje i ordningen, dom försvinner fan som big macs på en bantarfest) att se tillbaka på. Nöjd med andra ord? Det bästa av allt dock, ingen vidare söndagsångest. Tackar tackar säger jag, det var längesedan man var såhär pigg i själen efter en lördag. Det nya livet kanske börjar ge utdelning?

Dagen har spenderas både på och nedanför soffan. På eftersom jag kan ha sovit lite medan jag tittat på lite serier. Nedanför eftersom jag satt ihop min nya tvbänk. SJÄLV. Dock säger min pappa att jag inte får använda powertools så jag har fått skruva allt för hand. Efter en tre timmar lång fight vann jag tillslut. Bänken gjorde dock sitt bästa skall erkännas då det fattas två delar, ett par skruv och min arm kommer nog inte repa sig förrän framåt veckoslutet. Men jag vann. VICTORY!

2010-11-09
21:41:02

Sockerbitar
Såg att Sofie skrev lite på sin blogg om att hon började bli lite uppgiven i sökandet efter han med stort H. Jag ska bara säga till dig Sofie att du är inte ensam. Jag började nästan gråta när jag kollade på Robinson för ett par veckor sedan och det var en äldre herre som sa "Jag vill bara ha någon att ta hand om. Jag vill inte dö ensam". Det är preciiiis så jag känner just nu. Nu är varken du eller jag lika gamla som den mannen är men principen tror jag är densamma. Ingen vill vara ensam, människan är inte tillverkad för att leva i celibat. Vi är flockdjur och tvåsamhet tror inte jag är någonting man väljer utan någonting som är biologiskt inprogrammerat i oss. Så jag tycker vi rycker upp oss och tar tag i våra liv istället. Om vi inte tror att vi någonsin ska hitta någon och utstrålar en osäkerhet som vi tror ligger på insidan men säkert syns utåt också, ja då kommer vi säkert inte hitta någon. För inte tittar vi åt någon som ber om ursäkt för att han finns? Nej just det, och då kollar säkert inte dom på oss heller. Så nu boostar vi självförtroendet till max och bara kör. Är du med?

2010-11-09
18:20:07

Spinkig?!
Nakenlekar

2010-11-08
19:24:46

Slut
Varför finns det en viss tillfredsställelse när saker tar slut? Om man öppnar en förpackning av någonting så är man aldrig riktigt avslappnad innan den är slut. Eller om man börjar arbeta med någonting så känns det som om hela världen lyfts från ens axlar när man är klar. Varför är det så?


Någonting annat som tagit slut är ju mitt liv. Eller ja nu kanske det lät lite väl dramatiskt, men vad jag menar är att jag har börjat om på lite av en ny kula här. Efter ett lite väl seriöst samtal med fru Adrian så kunde väl till och med jag inse att det kanske var dags att sluta vara 15 och växa upp litegrann. Så nu har två nya regler införts och jag kämpar på som en lite småslagen hjälte för att hålla mig till dessa. Någon jämförde slutet på denna "era" med Sovjetunionens fall. Ja säger jag, MINST lika stort!

Får även tacka för en väldigt trevlig Osloresa som varade i dagarna tre. Jag kan tyvärr inte gå in på detajler, men efter gaaaanska många liter vin så mådde vi ganska bra allihopa den helgen. Eller ja bra och bra, jag vet inte om vi ska kalla det så. Vi mådde som vi förtjänade. Eller ja ganska dåligt. Psykiskt. Vi har absolut inga spärrar kvar inför varandra längre. Inga som helst. Tack? Och förlåt David, jag tyckte ändå att nu när vi visat upp vår värsta sida som Sabinas vänner så måste du ju ändå tänka "Ja detta kan ju bara bli bättre"?


Fråga: Vem fan satte Darth Vader på Oslobussen?