Braveheart

2011-01-22
15:12:58

Showbiz

Då var det dags för att gå och se årets nyårsrevy. Skillnaden detta år är ju att den spelas i storstaden och inte i gamla Torsås. Detta komplicerar det hela för familjen Eriksson/Andersson/Johansson. Det är nämligen så att mormor är något av en tidsoptimist. Vi kommer ALDRIG iväg som vi ska. Förra året stapplade vi in på Mjölnerskolan 5 minuter efter showen hade börjat och fick ta mobilerna som ledljus för att ens hitta våra platser i mörkret. Undra på nu, när vi ska åka 5 mil PLUS hitta parkering, att man är lite nervös. Funderar på att ställa om alla klockor så de går en kvart för fort så mormro blir lite stressad i alla fall, eller näe det kommer hon inte bli ändå, det ligger inte i hennes natur att bli stressad. Men vi kanske kan försöka åka utan henne? Någon som är sugen på att köpa en biljett till Kalmarsundsrevyn?Veckans konversation:

L: Men han är ju lätt en femma!
M: Men vad är jag då?
L: En 1,5?
S: Eller ja vafan, bara för att det är du kan vi uppgradera dig till en 2?
T: Men jag då, vad är jag?
L: Sanna, finns det minus?

2011-01-10
20:50:20

Sleepy
Jag är trött. Jämt. Inte trött som i sömnig direkt men bara trött som när man har spelat en superviktig match och verkligen tagit helt slut. Den matchen kallas mitt liv just nu tror jag. Känns ganska bra att jag har att göra och sådär, väldigt vuxet faktiskt. Men samtidigt så har jag ganska lite tid över till mig själv, vilket har varit väldigt viktigt förut men har kommit lite i skymundan nu. Jag har till exempel inte läst en bok sen i våras? Jag kunde plöja ett par böcker i månaden förut men nu har jag noll tid. Noll. Gaaaah. Jag vill åka till sydpoolen i 4 veckor och bara vara sjääääääälv, utan facebook, utan telefon, utan kontakt med omvärlden. Sen kommer jag hem igen och bara är så jävla pigg och fräsh som jag kan vara. Bra va? Undrar vad en biljett dit skulle kosta. Kanske ska ringa han äventyraren Skinnarmo eller vad han heter och fråga om jag kan hänga på honom nästa gång? Ska googla honom...

Det bästa med att inte vara själv är ju att man är med andra ändå? Träffade min Erik förra veckan och han hade världens coolaste tröja. Sen träffade jag min Teza och då åkte vi pulka så nu är jag stolt ägare till en ferarriröd pulka! SE UPP I BACKEN!