Braveheart

2012-01-26
19:33:22

Smiley Vintage
Köpte en "ny" klänning på min nya favvisaffär Smiley Vintage i PUB-huset idag. Tänkte ha den på kalaskalaset på lördag. Typ det dyraste klädesplagget jag har köpt någon gång men det kan det vara värt eftersom jag numera kan kalla mig för rik student. Var inte riktigt beredd på att få både lön och studiebidrag så märk min förvåning när det trillade in X antal tusen på kontot. De gör vi av med direkt tänkte jag ju såklart då, sagt och gjort. Och imorgon skall det köpas skor, förhoppningsvis. Tänkte att när jag ändå är i Solna imorgon bitti kan jag titta in och säga hej i Kista galleria. Min gamla vän. Men sen får det vara nog med finliret och då återgår vi till studentlivet igen. Knäckebröd och vatten. Det är grejer det!

2012-01-22
22:14:43

Settle down
Efter lite drygt en vecka som boende i vår fina Hufvudstad känns livet faktiskt precis skitbra! Har två fantastiska sambos som ger en energi och skratt samtidigt som jag går och bara LÄNGTAR till att få börja skolan på tisdag. Fan detta känns liksom lite konstigt att vara så tillfreds med livet? Såhär bra har jag inte mått på länge skall erkännas. Borde gjort något åt det här för ett bra tag sedan men bättre sent än aldrig som man säger!

Uppropet till skolan var, eh ja, inge vidare faktiskt?! Han som höll i spektaklet var ny på jobbet och kunde inte svara på några av våra frågor eller funderingar utan det enda han kunde säga var "Jag vet inte", "jag måste kolla upp det" eller "Kan jag återkomma om det?". Så ja jag vet itne om man fick ut sådär jättemycket av det om jag skall vara ärlig? Sedan var alla mina skolkamrater yngre än mig. Jag är inte gammal, men vi var tre stycken som var 22 och en som var 25 sedan var alla andra yngre. Lite otäckt men det skall väl gå det också. Fem killar tror jag det var så de är lite i underläge, vilket inte är dåligt men jag känner väl att det kan bli lite väl mycket kackel utan pojkar... Skall inte ta ut något i förskott här så jag väntar tills nästa vecka med att uttala mig!

Förresten tog det mig ungefär 2,5 timmar att fatta hur i helvete man får sitt CSN-bidrag utbetalat. Tack för den tydligheten Centrala Studiestödsnämnden!? Så nu får jag inga pengar förrän tidigast vecka 5. Aj aj aj... Blöder lite i min fina rosa plånbok redan.