Braveheart

2012-07-13
13:52:09

Sanna Eriksson - Forskningsledare
Ja nu har det oundvikliga hänt. Jag har blivit forskningsledare. Det är nämligen så att jag under dagen har inlett ett toppohemligt forskningsprojekt kallat "en trasig Börje och en hel Börje". Okej namnet kan kanske lämna lite att önska, men det gör inte projektet mindre viktigt!! För att börja från början så har vi suttit flera veckor i matsalen och förundrats över Don Simonskis bantningspiller som säger sig kunna svälla 200 gånger sin egen storlek. Vi har undrat och undrat hur detta skulle gå till endast genom att svälja ett par piller med 2 deciliter vatten? Så idag fick jag, efter en icke demokratisk omröstning, hedersuppdraget att leda forskningsprojektet. Hitils finns det endast en upptäckt värd att nämnas i forskningsprojektets 44 minuter långa liv. Trasiga Börje sjönk klockan 13.15. Ska nog försöka ta lite på trasiga Börjes innanmäte och se hur det känns. ser ut som tentaklerna på en brännmanet ungefär. (17 sekunder senare) Det kändes som att ta på en uppluckrad kondom ungefär. Nu har jag i och för sig aldrig tagit i en uppluckrad kondom. Kan kondomer ens luckras upp? Förlorar den inte sitt syfte då? Får boi nästa projekt som forskningsledare. Klart slut.

2012-07-12
10:54:04

Svenskt
Det är krig på jobbet. Husvagnskrig. Jag skulle vilja påstå att jag vinner men det är väl ganska självklart förstås. Jag ser inga, och då menar jag INGA fördelar med en husvagnssemester. Däremot kan jag gladeligen rada upp otaliga nackdelar med det här Svenssonfenomenet. Det är INTE, jag upprepar INTE semester när man gör hand måste tömma sin egen avföring till exempel!! Sedan att man ska bo 12 personer på 8 kvadratmeter står inte på fördelslistan heller. Det är kallt, det är gemensamma duschar som du måste ha badtofflor på dig i för att inte få nån otäck muterad svampinfektion, det är jobbigt att laga mat när stekoset lägger sig likt lytzendimman i förtältet. Sen är det krångel att ta sig runt i vagnjäveln, inte på grund av att det är de där 12 personerna i den, utan för att den fula jävla björkfaneren och allt tyg (som är matchat överallt. Säng, soffa, gardiner, allt är av samma tyg) sticker så hårt i ögonen så du blir förblindad av fulhet. Sedan måste du, om du vaknar mitt i natten och behöver uträtta dina behov, välja ett av tre alternativ. 1. Pissa i husvagnen. På en toalett där du kan tvätta händerna och pissa samtidigt. Detta medan du väcker resterande 11 personer med ditt porlande. 2. Du går ut i förtältet, sticker ut den del du pissar med. Gör det du ska och får sedan en utskällning av svärmor dagen efter när hon upptäcker att du pissat på hennes badtofflor. 3. Du går hinderbana till servicehuset över leksaker, cyklar, grillar, pensionärer och hundar. När du sedan kommer fram funkar inte lampan och på städschemat står det ett datum som ser ut som 2008, och då var deras uppfattning om att städa lika med att dra över allt med vattenslangen en gång varannan vecka. Ja som sagt, någon semester blir det inte om man åker iväg med ett husvagnshelvete. Om jag åker på semester vill jag inte jobba hårdare än jag gör när jag är hemma helt enkelt. Punkt slut.

2012-07-08
18:00:41

Slajm
På auktion i Hästmahult i lördags. Ja jäääävlar. Jag har aldrig känt en människa lukta så mycket häst som i Hästmahult (kanske där namnet kommer ifrån?) inte heller har jag upplevt att så många "människor" har krupit fram från under sina stenar på en och samma gång. Auktionen i sig var inte det intressanta utan det var ju de som hade kommit dit som man var intresserad av att kolla på. Det var så många gamla gubbar i träskor och keps så bilbingon jag var på förra sommaren var rena rama efterfesten i jämförelse. Spännande är bara förnamnet! Mitt uppe i auktionen hände en "liten" olycka också. Ni vet när man ser på filmer att någon ropar "finns det någon läkare här?!" in i en stor folkmassa? Det hände på riktigt. I Hästmahult. Auktionsutroparens son hade tappat en av yxorna som skulle säljas på sin egen hand och var jävligt illa däran. Så en läkare skriker "JA" och tar med sig killen till sjukhuset. Såhär mycket uppståndelse har det inte varit i hela Gullaboregionen på ett helt decennium...