Braveheart

2012-03-20
22:30:45

Slagord
Jag vet att detta är precis superpatetiskt och faktiskt ganska tidskrävande. Men jag satt för några dagar sedan och gick igenom hela Linns facebookhistoria, och jag menar alltså HELA hennes facebookhistoria. På begäran har jag tagit ut några highlights från åren som har gått och vår lite, låt oss kalla det speciella, relation. P.S. Mycket av det som nu kommer visas är interna eller semi-interna skämt. Vi blir inte arga om ni inte förstår. Eller Linn kanske blir det. För hon är en bäver. Men jag är en snäll.
Efter det senaste dygnets prövningar vill jag bara säga: JAG ÄLSKAR DIG MIN GROTTVULVA!

2012-03-20
21:08:42

Sorgligt
Tre små apor hoppade i sängen.
En ramla ner och slog sitt lilla huvud.
Mamma ringde doktorn och doktorn svara:
Inga små apor i sängen får vara!
Två små apor...
Det jag vill ha sagt är att den tredje apan som trillade ur sängen inte kom tillbaka igen. David har nämligen övergett skeppet, lämnat ön, fått gå ut ur BB-huset eller vad ni vill kalla det. Vi är superglada för hans skull att han har fått jobb men samtidigt blev det genast lite tomt i lägenheten. Lycka till min lilla goseapa och tack för en trevlig tid i dokusåpan "En etta för tre" <3

I fredags bjöds det på pannkakskalas á la Sanna! Vi hade nämligen finfrämmat i ettan, detta i dubbel bemärkelse! Först kom frugans man på besök även denna helg och sedan var ingen mindre än lillebrors flickvän i stan för att kolla in lite skolor hon kommer komma in på i höst (positiva tankar!) så då kanske vi får träffas lite mer än vad vi gör nu iaf. Pannkakorna var i vilket fall som helst förstklassiga och alla blev mätta och kocken (jag) fick äntligen pusta ut efter att ha gräddat godsakerna under stor press (eller ja, en millitär som står och skriker "håll käften, titta på mig" kanske inte räknas?)


På lördagen fortsatte kalaset då jag mer eller mindre tvingat Smedsen (och Andy som en trevlig överraskning) att umgås med mig när jag tänkte lämna turturduvorna ifred. Hur det gick för the love birds har jag inte vågat fråga, men som synes på bilden gick det bara utför på mitt håll...


Idag har jag faktiskt varit och hämtat min mor på flygplatsen. Hon skall gå på en blindskriftskurs. Enligt mamma så heter det PUNKTSKRIFT och ingenting annat. Men det är ungefär som att säga till mig att det heter inuiter och inte eskimåer, eller ungsfolie och inte stanniolpapper. Det går inte in helt enkelt. Hur trevligt det än är att mamma skall vara i storstaden ända tills på söndag så bävar jag redan nu hur det kommer bli när resten av släkten kommer upp. Japp ni hörde rätt. Stora delar av Erikssons intar Hufvudstaden på fredag eftermiddag. Om ni vill har jag numret till försvarsmakten så ni kan hitta ert närmsta skyddsrum och billigast burkmat?

2012-03-09
23:51:47

Sunt
Vem fan behöver betala 500:- i timmen för en psykolog när det finns wikipedia?
http://sv.wikipedia.org/wiki/Regression
Igår gick det lite långt, även för mig.
Nu slutar vi, okej?

2012-03-04
20:30:58

Svart plast
Jag vet. Jag är en kasse (kass människa på sannoitiska). Detta är inte helt mitt fel dock, min micro hatar nämligen mig. Jag vet inte varför, jag tar hand om den precis som jag ska och tvättar den och allt som hör till. Men ändå så har den för femte gången sedan jag köpte den huggit mig i handen. De svarta små piggarna som går från luckan och in i själva micron är av svart hård plast och är jättevassa. När jag då skall vara lite (enligt mig själv) snabb och smidig så jag slänger igen luckan med den ena handen medan jag tror mig hinna ut med den andra som jag satte in maten med. Det hinner jag inte. Men jag ser inte detta som en anledning att hugga mig i handleden?! Jag har i alla fall fått nog med häcklingar från både, för mig, kända och okända människor och säger en gång för alla; SLUTA BITA MIG MICROJÄVEL!

2012-03-04
16:33:13

Skridskor
Igår var det lite festligheter på Debaser Medis med fina Nina och hennes vänner (saknade Sabina dock). 50-tals tema var det och det rungade om hela medborgarplatsen när rockabillybanden drog igång kalaset! Det blev många goda drinkar och mycket skratt åt alla finingar i snickarbyxor! Nina och Carlis hann med en sväng om på dangolvet också innan han satte igång med sina tatueringshistorier. "Ja du vet att om man är på fest hemma hos Aspen så är det alltid någon som säger, vafan jag tycker jag hör tatueringsmaskinen brumma? Ja då är det bara jag som sitter där och skriker TITTA VAD JAG KAN GÖRA PÅ MIN KROPP!" Efter det fick vi gå hem, nöjda och lagom i gasen :)

Idag mår jag faktiskt förvånanasvärt bra. Har fått mina 8 timmars sömn och ätit en kebabrulle för att driva ur den sista alkoholen ur kroppen. Det firade jag och sambodavid med att ta en runda ut på Långholmen. Fy bubblan vad med folk det var ute och söndagspromenerade! Hela ön (tekniskt sett en holme, med tanke på namnet menar jag?) kryllade av hundar, barnvagnar, gamla tanter och en och annan joggare som var en centimeter från att falla av berget när han trillade på en isfläck? Hallå liksom, vem fan är ute och jobbar på ett 5 cm tjockt islager? Det är ju bara dömt att misslyckats, hoppas han lärde sig en läxa när han föll! Själva var vi smarta ponnysar och gick ut och hoppade lite på isen vid badviken. Det var lite lagom våghalsigt för oss och vi klarade oss utan skador. Sedan gick vi vidare till utkiksplatsen och stod och filosoferade lite om att Stockholms innerstad faktiskt inte är så tokigt som folk tror. Till och med Västerbron är lite charmig en ypperligt fin marsdag!

2012-03-02
16:46:09

Seminarie
Jag vet inte om jag har förstått det hela fel, men skall inte ett seminarie på högskolan vara upplagd så att ELEVERNA får diskutera, prata och sköta samtalet medan läraren i princip agerar moderator och slänger in lite flikar då och då? Jag satt mest och drömde mig bort och tänkte på annat på seminariet idag eftersom vår lärare inte verkade bry sig så vidare mycket om vad vi hade att säga ändå. Han måste verkligen älskat ämnet för inte gillade han att prata inför folk egentligen så mycket som han flackade med blicken... Men i alla fall så var vi inte så himla många som pratade och eftersom vi fick väldigt lite utrymme att prata överhuvudtaget så fick man inte ut sådär jättemycket av seminariet idag...

Fråga: Varför heter alla Sven i Göteborg?

2012-03-01
18:54:33

Sötlök
Tant Sanna fick världens finaste kort på den lilla gullegrisen Jenson idag! När han fyllde två dagar (ja man kan fira två dagar, med bebisar kan man fira allt) så fick han en superdupersöt grön och vit dress med grodor på av mig, och till det så var det en mössa som gjorde att det lilla goset såg ut som en groda hela han. Men eftersom jag köpte en lite större storlek så har jag inte fått se honom i den, förrän nu. Tyvärr har han inte mössan på sig men ni fattar grejen. Och han är ju übersöt ändå såklart! Tack mamma Lina för att du förgyllde min dag lite! <3