Braveheart

2011-12-14
18:13:42

Saturday
Det var en lite annorlunda lördag den här gången. Ni vet att jag har klagat på att allt jag har att skriva om efter helgen är att man har varit full och gjort bort sig? Jo nu blev det ändring på det ska ni veta! Lördagen den här gången började nämligen med att klockan ringde 07:15 för att då åka och hämta kusin + flickvän och skjutsa dem till Öland för att fixa ett bröllop. Innan klockan var 10 så hade jag hunnit:
1. Hämta upp en "bortamatch" vid Fredriksskans
2. Vara med och sätta igång larmet på Jenny Nyströmsskolan
3. Köra i storm på Ölandsbron
4. Hjälpa Nanne Bergstrands fru att backa in hennes bil för att lasta ur läskbackar till festlokalen
5. Köra tillbaka i storm på Ölandsbron
6. Äta frukost
7. Åka hem till Bergkvara
Så fastän jag hatar effektiva lördagar så var jag ganska duktig. Nu kanske ni tänker "men blev det ingen alkohol alls på en lördag?". Lugnt och fint. Såklart det blev vin, och kanske lite grogg. Det vankades nämligen spelkväll med brudarna på kvällen. Segern var ju såklart ett faktum en bit in på kvällen, och även fast minnet av vad de andra gav för ledtrådar när vi spelade så fick jag ändå smaka segerns sötma både en och två gånger. Inga pinsamheter och lagom med vin, en alldeles förträfflig lördag med andra ord!
Kommentar:
#1: mamma Leena

Ibland kan även jag känna lite stolthet över dig detta kan ge dig många vuxenpoäng. Ge din far en kram från mig oxå i kryapådigsyfte

2011-12-14 @ 19:04:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: