Braveheart

2012-01-22
22:14:43

Settle down
Efter lite drygt en vecka som boende i vår fina Hufvudstad känns livet faktiskt precis skitbra! Har två fantastiska sambos som ger en energi och skratt samtidigt som jag går och bara LÄNGTAR till att få börja skolan på tisdag. Fan detta känns liksom lite konstigt att vara så tillfreds med livet? Såhär bra har jag inte mått på länge skall erkännas. Borde gjort något åt det här för ett bra tag sedan men bättre sent än aldrig som man säger!

Uppropet till skolan var, eh ja, inge vidare faktiskt?! Han som höll i spektaklet var ny på jobbet och kunde inte svara på några av våra frågor eller funderingar utan det enda han kunde säga var "Jag vet inte", "jag måste kolla upp det" eller "Kan jag återkomma om det?". Så ja jag vet itne om man fick ut sådär jättemycket av det om jag skall vara ärlig? Sedan var alla mina skolkamrater yngre än mig. Jag är inte gammal, men vi var tre stycken som var 22 och en som var 25 sedan var alla andra yngre. Lite otäckt men det skall väl gå det också. Fem killar tror jag det var så de är lite i underläge, vilket inte är dåligt men jag känner väl att det kan bli lite väl mycket kackel utan pojkar... Skall inte ta ut något i förskott här så jag väntar tills nästa vecka med att uttala mig!

Förresten tog det mig ungefär 2,5 timmar att fatta hur i helvete man får sitt CSN-bidrag utbetalat. Tack för den tydligheten Centrala Studiestödsnämnden!? Så nu får jag inga pengar förrän tidigast vecka 5. Aj aj aj... Blöder lite i min fina rosa plånbok redan.
Kommentarer:

Vi har en tjej i klassen nu (dom var fyra från början men vi har jagat bort dom) och det är väl inte helt opimalt heller. Fast bättre än kackel.

2012-01-23 @ 01:03:45
#2: Kattis

Välkommen till studentlivet, darling! Och din plånbok kommer inte sluta blöda, tro mig. Min skulle behövt blodtransfusion flera ggr om vi talar i såna termer men hellre fattig och lycklig än rik och olycklig, inte sant?! =)

2012-01-23 @ 19:17:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: