Braveheart

2010-10-24
21:28:02

Stekpanna
Har spenderat större delen av söndagen med att försöka pussla ihop kvällen/natten från igår. Någonting Linn HM Adrian inte var sen på att hjälpa till med. Tack. Nu mår jag om möjligt ännu sämre. Känns som om jag borde be Kalmar om ursäkt på något vis? Kom i alla fall på vart blåmärkena kom från, råkade trilla ner från Herr Lagerkvist trapp runt halv fem någon gång... Fan. Det var bara för att ni andra somnade så jag fick tråkigt och ville åka hem, jag skyller detta på er. Känns lite bättre nu. Eller nä det gör det fan inte...

Har en liten varning att gå ut med också, om Linn HM Adrian bjuder på mat som hon lagat själv. Säg nej. Det är för ditt eget bästa. Bara säg nej.

2010-10-24
15:50:00

Snyggve!
Ja igår var det perukfest hos min kära Teza. Det var det roligaste jag har varit med om på länge! Först blev jag lite utskälld för att min peruk var för fin, såg visst ut som någonting ur Pulp Fiction? Men sen såg de förbi det och insåg att jag var precis lika ful som alla andra? Hmm... Teza blev superlycklig över sin blåa ko, frågan är om Mikael kommer bli lika lycklig? Men joooo det är klart han kommer bli, presenten är ju från mig! Varsågod, det var så lite så. Skall bara skrubba bort den blå färgen från diskbänken... Jag får tacka alla mina gamla och nyfunna vänner för en helt otrolig kväll, jag har inte skrattat så mycket på väldigt, väldigt länge. Bäst måste ändå ha varit Saras version av Take a Chance på singstar. Sen när består den låten av ENBART "Take a chance, take a chance, take a chance chance"
Efter den braiga kvällen blev min kväll inte lika braig. Eftersom Teza och Tova gett mig dricksglas med drinkar och alla andra martiniglas (läs gett mig DUBBELT så mycket som alla andra) så blev man väl gaaaanska dragen som Linn HM Adrian skulle säga? Jag får med mig Eniro Sofie och drar mig ner mot palatset när alla andra gamlingar gått hem ;) Är väl liiiite korkad kanske och kan ha slängt en flaska på vägen när jag kommer dit. Blir nekad inträde och får stå utanför resten av kvällen. Jag har fan inte blivit nekad Palace även när jag varit halvt medvetslös? Pinsamt... Sedan går kvällen liksom bara utför? Jag kommer ihåg att jag går och går och går men det känns som jag gör det i cirklar för jag kommer ingenstans? Sju blåmärken och en chunk av mitt ben är borta. Det är väl en ganska bra sammanfattning? Needless to say så mår jag inte helt ok idag, söndagsångestens täta dimma kommer nog inte släppa taget förren framåt onsdag...


Kvällens fråga: Det går inte att bara ta en....

2010-10-03
20:19:32

Snor
Jag är snooooorig! Varför sa ingen till mig att man inte ska vara ute utan jacka när det är kallt?!
Gårdagen var, ja vad säger man, en lördag helt enkelt. Efter Jens och jag pissat i kors i mittcirkeln på Norrvallen gick det liksom bara utför... Dock var fröken Eriksson så pass rekordelig så hon åkte hem redan runt ett, det ni! Sen har den sedvanliga söndagsångesten dämpats ganska bra idag med hjälp av farmors kroppkakor och en gammel coca cola. Jo man tackar. Och på tal om Calle Lönnkvist så hade han inga träskor på sig igår heller, besvikelsen var som vanligt enorm.


Fråga: Vem fan har konstruerat pappa Johans bil så man inte kommer ur baksätet?