Braveheart

2012-08-29
22:21:55

Språk, kultur och kommunikation
Fråga 1. Jag måste väl inte börja vara språkpolis åt mig själv nu när jag ska gå en sån här linje? Sannoitiska har ingen ordbok. Ännu...
Fråga 2. Är inte Växjö en sån där stad som egentligen är ganska tråkig men som lite lever på sitt campus för studenterna?
Stora frågor från en liten tjej. Nu kommer jag på fler frågor, men jag tror jag håller dem för mig själv. Mest för att jag inte orkar tänka på frågor just nu faktiskt. Nu känner jag (fick förklarat för mig av en vän att det är lite stockholmskt att "känna" hela tiden istället för att tycka saker) att jag kan pusta ut och slippa oroa mig för vad som händer i höst. Bara en grej kvar. Boende. Det skiter jag i just nu. Får bli lite pendlingsavstånd ett tag och sen får väl nån stackars jävel i Växjö förbarma sig över mig någon enstaka gång om det skulle vara så. Nu kör vi!

2012-08-27
15:59:19

Sant
Lucy Spraggan. Det kommer nog bli ett namn jag kommer att hålla lite småkoll på. Det är kanske inte så att hon är en världsartist av rang, men tjejen är riktigt jävla rolig! Eftersom min nördgrej är att jag följer serier. Väldigt många serier. Typ allt som går på TV i det stora landet i väst och lite annat till råga på det. Så blev jag lite extra glad när jag klickade upp det senaste avsnittet av X-Factor UK och Lucy stod där med sin gitarr och lite småbutchiga attityd. Tjejen har fan humor! Jag kan villigt erkänna att jag kände igen mig i det mesta hon sjöng om. Det gjorde säkert ni också (vissa mer än andra). Nu kan det ju också vara så att jag sprider mina fyllehistorier vitt och brett över landets (och ibland över landsgränserna...) befolkning och både de som vill och inte vill läsa eller höra om det får göra det ändå. Men det bjuder jag fan på. Vi har väl alla varit unga och dumma? Vissa är kvar där än, vissa har gått vidare och vissa har precis påbörjat vad jag fortfarande tycker är världens roligaste fas. För ärligt, hur många fyllehistorier blir det sen när man sitter med Volvo, villa, vovve? Nej just det. Så fan, passa på att ge skräckexempel, praktexempel, konstiga exempel och alla andra exempel som finns på grejer som finns att utföra under alkoholhaltiga dryckers påverkan! För sen när man är ute i den fasen så är ju minnena och det som finns nerplitat i typ en sån här blogg en av få chanser man har att uppleva de där grejerna igen. Så jag ville bara säga att
1. Jag är nog fortfarande kvar i fyllehistoriefasen
2. Jag skäms inte för det ^^
3. Att ni skall ta en titt på Lucy http://www.youtube.com/watch?v=6i3qeErUaFo&feature=g-all-u
4. Och att ni mer än gärna får dela med er av era historier, för om inte annat så är det jävligt kul att höra när andra gör bort sig!

2012-08-14
17:47:08

Sluta röka
Japp, ni hörde rätt. Efter tio år mer elller mindre slavande under cigarettens starka grepp så har jag bestämt mig för att sluta. Ni som tvivlar och säger "det där har jag hört många gånger förut. Bullshit every time" har jag full förståelse för. Däremot har jag en känsla av att ni kommer bli besvikna den här gången. Jag har under tiden som slagen hjälte upptäckt att jag kanske inte skall misshandla min stackars utslitna kropp riktigt lika mycket som jag har gjort. Därmed inte sagt att jag kommer bli en sån där rödhårig renlevnadsmänniska som endast äter fallfrukt för då har äpplet "dött av naturliga orsaker". Men jag tänkte att man kan väl börja med los cigaretos så får vi se vart det tar mig. Och seriöst, hur sexigt är det med rökare egentligen?

2012-08-11
22:58:53

Saga
Sista natten i Bergkvara för den här sommaren, skulle packa och hittar en gammal dagbok från 2005. Humöret vände tvärt i den åldern? På den ena sidan står det "Jag älskar ****, jag vill alltid att det ska vara vi" på äkta fjortismanér. Men sedan på nästa sida står det "Nu är det slut och det känns så jävla skönt". Å andra sidan så har jag ju upptäckt att det var enda gången i mitt lilla 23-åriga liv som jag faktiskt var riktigt kär? 2005 var alltså det år som jag ska ha som förebild för mitt (förhoppningsvis) kommande kärleksliv? Vad faen, så kan det väl ändå inte vara? Jojomensan, precis så är det. Fan vad kul?! Ska man ha varit kär efter sin "första kärlek" eller blilr det liksom inte bättre än så? I såna fall tycker jag inte att det är kul längre. Då vill jag hellre hoppa över den där första tonårskärleken och spara mig tills typ nu när jag kanske ändå börjar bli lite ordentlig (allt är relativt) och kan bli kär utan att det skulle vara så himla hemskt att vara kär i samma person resten av livet. Jag som längtade lite efter att bli kär igen, får man ingen andra chans?