Braveheart

2011-12-22
19:29:09

Sista dagen
Så var sista dagen på jobbet avklarad för ett tag. Trodde jag skulle vara mer deppig än vad jag var faktiskt, men det är väl kanske så att det där kommer ifatt en när man väl sitter uppe i Stockholm och inser att "nej just det jag ska INTE gå till jobbet på måndag". Känns helt okej, och fastän Joel gör sitt bästa för att sabba min fina känsla så tycker jag att det ska bli kul att få plugga lite. Trodde aldrig den här dagen skulle komma, men även lilla jag måste väl få leka av mig lite så jag kan bli vuxen någon gång?

Så nu har jag lite "jullov" till mitten av januari och då gäller det alltså att ha hittat boende till senast den 23 januari för då jävlar börjar terminen. Nej nu får jag lite panikkänslor igen så det där tänker vi bort nu. Tänker på något kul istället. Som julafton. Jaaaaa! Bara Jonas kusins klapp som inte kommit än, får väl skriva något bra rim om att brevbäraren är slö eller något så får han den i mellandagarna istället. Är väl inte hela världen? Jesus fick väl gåvor hela sitt liv sen eller? Behöver väl inte vara just på dagen menar jag?

God Jul mina sötgurkor!

2011-12-14
18:13:42

Saturday
Det var en lite annorlunda lördag den här gången. Ni vet att jag har klagat på att allt jag har att skriva om efter helgen är att man har varit full och gjort bort sig? Jo nu blev det ändring på det ska ni veta! Lördagen den här gången började nämligen med att klockan ringde 07:15 för att då åka och hämta kusin + flickvän och skjutsa dem till Öland för att fixa ett bröllop. Innan klockan var 10 så hade jag hunnit:
1. Hämta upp en "bortamatch" vid Fredriksskans
2. Vara med och sätta igång larmet på Jenny Nyströmsskolan
3. Köra i storm på Ölandsbron
4. Hjälpa Nanne Bergstrands fru att backa in hennes bil för att lasta ur läskbackar till festlokalen
5. Köra tillbaka i storm på Ölandsbron
6. Äta frukost
7. Åka hem till Bergkvara
Så fastän jag hatar effektiva lördagar så var jag ganska duktig. Nu kanske ni tänker "men blev det ingen alkohol alls på en lördag?". Lugnt och fint. Såklart det blev vin, och kanske lite grogg. Det vankades nämligen spelkväll med brudarna på kvällen. Segern var ju såklart ett faktum en bit in på kvällen, och även fast minnet av vad de andra gav för ledtrådar när vi spelade så fick jag ändå smaka segerns sötma både en och två gånger. Inga pinsamheter och lagom med vin, en alldeles förträfflig lördag med andra ord!