Braveheart

2011-10-31
17:31:39

Sallad
Första dagen på dieten har gått över förväntan. Även om lunchen var bland det äckligaste jag någonsin försökt få ner i min fina pluffsmage... Trodde jag skulle hungra ihjäl när jag inte får äta något till frukost utan bara får dricka te, men jag höll mig ända till lunchen och fick inte ens näsblod! Klappar mig själv lite på axeln för det!

Jag vet inte riktigt varför min kropp är sur på mig men det är den i alla fall. Tyckte det skulle bli jätteskönt att slippa de större besvären när jag får en förkylning nu när jag tog bort mandlarna. Det tyckte inte mina öron. Där halsen slutade göra ont tog bara öronen vid nämligen och just nu har jag hörbarhet nolla på höger sida. Läkarbesök imorgon så ska jag tvinga dom att spräcka hål på trummhinnesatan! JAG VILL HÖRA IGEN!

2011-10-24
21:51:10

Smarrigt
Har precis bakat lite bröd. Och diskat. Och tvättat. Och strukit. Och lagat mat. Och handlat. Och varit och klippt mig. En ganska effektiv dag med andra ord. En bra måndag, för att vara en måndag. Har nu slagit ner mitt feta arsel i soffan med lite choklad och ett fjärdedels glas äppelvin. Det är avslappning det! Lukten av nybakt bröd gör ju inte upplevelsen sämre!

Imorgon är det bio med Erik som gäller, får inte heller glömma att hämta ut biljetterna till farmor och farfar. Och köpa present till H. Och köpa alkohol till lördag. Sen på onsdag ska jag skjutsa mormor och gammelmormor till bussen vid ett, träna vid fem, och åka till H vid sex. På torsdag blir det Harrys och Kalmarsalen med jobbet och på fredag ska jag äntligen träffa Lina! På lördag blir det Högskoleprovet och lite kalaskalas och på söndag blir det söndagsmiddag för att fira farmor. Alltså fortsätter dagens tempo hela veckan. Jag är redan lite utbränd?

2011-10-17
19:26:09

Steg 1
2 och 3 är klara! Det enda som hindrar mig nu är en rastlös tonåring med alldeles för stor alkoholkonsumtion. Det vill säga jag själv på gymnasiet... Mina betyg från gymnasiet kunde väl varit bättre om man säger så men vad kan jag göra åt det nu? Nej just det, ingenting. Så nu ska jag sluta oroa mig och tänka framåt! Om två månader kanske jag sitter på blocket och letar lägenhet i Stockholm eller Halmstad. Eller så flyttar jag hem till mamma och pappa för allting gick åt skogen. Det där märker vi! Som Jotta sa: POSITIVA TANKAR! Klok kvinna det där. Under tiden lyssnar vi på Made of och käkar chokladbröd!

2011-10-11
22:14:07

Smygkändis
Man kan ju inte annat än gilla killen?
http://www.barometern.se/blogg/henrik_rydstrom/rasmus-elm(2971176).gm

2011-10-11
22:08:02

Skratta
Köpte två nya böcker idag;

"Fånge i hundpalatset" av Martina Haag
"Sju jävligt långa dagar" av Jonathan Tropper

Hoppas kunna få igång min läslust igen med hjälp av mina nyfunna vänner. Martinas böcker funkar liksom alltid när man är lite nere eller har fem minuter över. Hennes "Hemma hos Martina" är den första boken jag skrattade högt åt. Kommer till och med ihåg vart jag satt och vad jag hade på mig när tillfället begav sig. På en stålbänk innanför passkontrollen på Kastrup med min gul/grå-randiga T-shirt och en jeanskjol. Undrar om det var boken eller den fula T-shirten som gjorde att jag kommer ihåg det så väl? Troppers bok har jag fått tips av på jobbet, en tjej som sa att hon började skratta på första sidan och sen kunde hon inte riktigt sluta. Bra betyg hoppas jag.

Förövrigt hade jag velat vara och festat i Stockholm ikväll för Sverige slog just världsmästarna med 3-2 på Råsunda. Gratulerar!

2011-10-10
20:41:46

Skola
Ja man kan väl likaväl börja säga det högt eftersom jag redan har både sagt upp lägenheten och lämnat in en ansökan om tjänstledighet. Nu är väl bollen i rullning så pass att jag inte kan stoppa den antar jag. Håll i hatten, Sanna ska börja plugga. Har sökt 3 program hitils. Ett i Stockholm, ett i Halmstad och ett i lilla Kalmar. Sen får vi väl se vad det slutar med antar jag. Börjar bli lite pirrigt faktiskt, fast det känns ändå bra, som att det kommer ordna sig på något vis. Hoppas väl mest på kursen i Stockholm, men det där märks. Orkar inte gå runt och oroa mig just nu. Liljas has treated me good som man säger, men nu är det dags att gå vidare. Rastlösheten i mig går liksom inte över just nu så passar bra att jag gör något annat. Börjar bli sjukt pepp på att vara student faktiskt! Stockholm here I come... again?

2011-10-03
21:46:24

Salong
Jahoja. Det har varit helg. Det känns inte sådär superbra att hela tiden skriva om vad man har gjort under helgen när det enda man gör är att vara full och göra bort sig? Det måste ju bli bättring på det där?! Men okej jag får väl ventillera den här måndagen också, sen bättring. Ok!?

Fredagen spenderades med jobbet i Helsingborg. Först ERFA-utbyte med Bildeve och sen vidare till Wallmans och sen lite avslutning på Harrys och tillsist mitt hotellrum. Jag vet inte riktigt hur det gick till men det blev ju gaaaaanska mycket alkohol där alltså? Av 17 stycken är jag den enda som beställer vitt vin och då får jag en flaska själv. Det går ju för fan inte att ge mig en hel flaska vin och sen säga att jag bara får dricka två glas. Nesh så lagom till efterrätten är den där flaskan lika tom som Maria Montazamis huvud. Har innan dess druckit en cider, ett glas tequila rose och en drink i hotellbaren. Ni förstår själva att jag är lite på kanelen redan nu. Men det räcker ju inte för fröken Eriksson, nej nej. En cider till på Wallmans innan vi går (läs: ramlar) bort till Harrys. 1 minttu och 5 hallon/laktris shots senare blir det gaaaaaaaanska suddigt och eh ja, jag vet inte riktigt hur eller när men Helene och jag tar oss iaf tillbaka till mitt hotellrum och tydligen knäcker en cider. Det var nog den ordentliga dödsstöten tror jag. Förvånade att jag fortfarande står på benen? Det var min kropp också och någonstans här ger den upp. När jag har kört ut alla ur mitt rum ska jag gå och lägga mig. Det går ju bra tills jag kommer på att jag glömde kissa. Hotell har nån grej att bädda ner täcket under madrassen så det ska ligga där det ligger. För en drängig Sanna är inte detta bra. Fastnar med foten i täcket och landar rakt på arslet. Just då kände jag inte så mycket. Dagen efter däremot. Tycker jag har lite ont i högerskinkan när jag ska kliva upp och kollar i spegeln. Har ett blåmärke i size med en världsdel. Ni vet att jag kan överdriva lite ibland, här gör jag inte det. Blåmärket är SVART och täcker 75% av min högra skinka. På riktigt. Jag hade gärna lagt upp en bild för framtida varningar och möjligtvis kliniska studier men jag vill inte skrämma er mer än nödvändigt. Jaaaa ni kan ju kanske lista ut själva hur jag mådde resten av dagen.

"INGEN ALKOHOL IDAG" jag var sjukt bestämd när vi var i Helsingör på lördagsmorgonen. Efter att ha klarat båtfärden galant utan att må så dåligt att jag var tvungen att kräkas var jag ganska stolt ändå. Sen ska vissa dricka öl till lunch. Det var då jag kom på att jag nog inte skulle dricka på hela dagen. Det gick ju bra, fram tills dess att jag hoppade av bussen hemma hos mamma och pappa. Baif har gått upp i trean efter dagens vinst och detta skulle ju självklart firas. Jag velade och sa att jag var slut som artist och ville stanna hemma. Nej jag skulle visst med och göra något som kallades "stötta" och "ställa upp" främmande begrepp för mig men efter att ha fått en bib vitt vin av min käre gudfader var jag helt plötsligt inte lika svårövertalad? Sjukt trevlig fest men även sjukt hård. Naaeee hann jag tänka innan ett glas tequila rose slank ner. Sen var det kört. Vinglar hem på natten. Och då menar jag inte vingla som i att gå lite snett. Jag använder mig av HELA vägen för att ta mig framåt. Tur att det inte finns några bilar på hamngatan mitt i natten. Lillebror väcker mig runt 7 för han ska till Estland/Lettland/Litauen?!?!?! Och jag har inte mått så dåligt på länge. Eller ja dagen innan kanske. Men inte innan dess.

Funderar på att börja dricka redan på torsdag nu för att värma upp inför helgen så kanske jag inte mår lika dåligt som jag gör idag sen? Ska lägga fram idén för min mentor på torsdag.